Met de koude, donkere herfst- en wintermaanden op komst en de Coronacrisis waardoor we massaal thuiszitten, is het belangrijk wat leuks te hebben om thuis te doen. Thuiswerkers gaan zich vervelen en het is belangrijk ervoor te zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen! Afgelopen tijd is gebleken dat puzzelen weer helemaal de hype is van dit moment. Rond de kerstdagen slaat heel Nederland altijd al aan het puzzelen maar met de Coronacrisis is dit alleen nog maar meer geworden.

Thuiswerkers verrassen tijdens de coronacrisis

Dit is dan natuurlijk hét moment om thuiswerkende collega’s of klanten te verrassen met een bedrukte puzzel in jouw eigen ontwerp! Bijvoorbeeld een mooie legpuzzel met jouw logo of een foto van het kantoor, speciaal voor de thuiswerkers die het kantoor zo missen. Of kies ervoor om, bijvoorbeeld als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk, een mooie puzzel te laten maken met een afbeelding van één of meerdere producten. We hebben dit al voor meerdere bedrijven gedaan en de reacties zijn elke keer weer super leuk!

Wat voor soort legpuzzels kunnen we allemaal personaliseren?


Voor het bedrukken van puzzels zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zelfs het aantal stukjes kun je zelf kiezen. Zo kun je legpuzzels laten maken met 500 stukjes of puzzels met 100 stukjes maar ook met maar 24 stukjes. Kortom, van een moeilijke puzzel voor gevorderden tot een makkelijke puzzel met grote stukjes voor kinderen, alles is mogelijk!

Daarnaast hebben we verschillende opties voor de doos van de puzzels. De “standaard” doos is de doos zoals je deze ook in de winkel ziet om de puzzel. Deze bedrukte doos kun je ook helemaal zelf vormgeven, natuurlijk kunnen we je hier ook bij helpen.

Naast de standaard doos kunnen we de bedrukte legpuzzels ook leveren in een mooi doosje dat door de brievenbus past. De puzzels zijn dus ook een erg geschikt product voor een direct mailing, bijvoorbeeld als je een leuk cadeautje wilt sturen, als bedankje, naar de thuisadressen van medewerkers. Ook dit doosje kunnen we bedrukken en maken in jouw huisstijl.

Wist je dat je zelfs de afwerking van de puzzels kunt bepalen? We hebben een matte en glanzende finish. De glanzende finish staat bijvoorbeeld erg mooi op fotopuzzels en de matte finish op een “getekende” puzzel.

Van wat voor kwaliteit zijn de puzzels?


Onze puzzels zijn van hoogwaardige, retail kwaliteit! Je kunt de puzzels dus vergelijken me de puzzels die je in de winkel vindt. Bedruk je de puzzel met een foto? Houd er dan rekening mee dat deze foto waarschijnlijk vergoot zal worden en dat de foto van goede kwaliteit moet zijn, uiteraard kunnen we je hierin adviseren en met je meedenken.

Nog niet overtuigd?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar hebben we je nog niet overtuigd waarom bedrukte legpuzzels een super origineel relatiegeschenk zijn? Kijk dan eens op www.amigopromotion.nl , daar zit zeker wat voor jullie tussen!

Menu